Groepsaankoop plantgoed

voor inwoners van groot Mechelen

Bestel voor 29/3 je plantgoed!

De dagen beginnen te lengen, de zon schijnt wat vaker. Beginnen jullie handen ook te kriebelen om een nieuw moestuinseizoen op gang te trekken? In deze eerste bestelronde van onze plantgoed samen aankoop van het jaar kan je groenten, fruit en kruiden bestellen die je nu reeds mag planten.

In de tweede bestelronde (begin mei) kan je groentesoorten bestellen die de grond in kunnen na de fameuze ijsheiligen (lees: tomatensoorten, paprika, pepers, courgettes, pompoenen, komkommer,…) Voor deze tweede bestelronde werken we samen met een begeesterende bioboer, dus houd zeker nog een plaatsje in je tuin of groentebakken want misschien hebben we ook nog wel een paar speciallekes in de aanbieding!

 

Praktisch:

Maak je keuze van plantgoed én aantallen in onderstaande bestelmodule. Kies je afhaalpunt in Mechelen, Muizen, Elzestraat

Betaal je bestelling makkelijk via onze betaalmodule. Je ontvangt van ons bericht wanneer je bestelling beschikbaar is in je afhaalpunt, verwachtte datum is 5/04/2021.