Groepsaankoop plantgoed

voor inwoners van groot Mechelen

Bestel voor 14/5 je plantgoed!

Begint het te kriebelen om je moestuin verder aan te planten? Dan heeft Citamine voor jou het beste medicijn: Bestel nu het plantgoed dat je na de ijsheiligen (half mei) kan planten in je (balkon)moestuin en smul deze zomer van je eigen verse groenten.

In deze groepsaankoop voorzien we enkel plantgoed van biologische origine. Zoals beloofd ook een aantal speciallekes!

We pakken uit met een variatie aan tomatensoorten die we aanvullen met pepers, rode paprika, komkommer, courgettes, oranje en butternut pompoen en opnieuw enkele slasoorten.

Boer Ole, die ons voorziet van de variatie aan tomatensoorten, teelt al enkele jaren tomaten in de boogserres van Ons Logisch Voedsel te Booischot. Dit jaar staken we met Citamine een handje toe in het zaai- en kweekproces en we zagen dat het goed was. Je kan kiezen voor één of meerdere tomatensoorten, zolang de voorraad strekt. We doen ons best om iedereen te voorzien van de tomatenvariatie die je voorkeur geniet, maar op is op. In dat geval voorzien we een alternatief, en hopen we uiteraard op jullie begrip.

 

Praktisch:

Je kan je bestelling ingeven tot 14/05/2021.

Je kiest één van onze 6 afhaalpunten.

Je bestelling is definitief na het betalen van je bestelbedrag op het Citamine rekening nummer BE59973363700726 met vermelding van je naam + 2e groepsaankoop Mechelen.

We voorzien afhalingen in je ophaalpunt naar keuze vanaf 21/05/2021, hiervoor ontvang je opnieuw een uitnodiging om je ophaalmoment te kiezen in de kalender.