Laatste stuksGroepsaankoop plantgoedmei 2023

Bestel hier NU je plantgoed!

Laatste kans!

Bestel hier en nu onze zelfgekweekte tomatenplantjes, bijkomend biologisch plantgoed en tuinkruiden via deze website.

Onze stadsboerin Sofie ging helemaal los met het opkweken van verschillende tomatenvariëteiten en vulde de selectie naar goede gewoonte aan met ander biologisch plantgoed zoals paprika’s, courgettes, pompoenen en pepers die je vanaf mei kan uitplanten. En uiteraard ook weer een aantal heerlijke tuinkruiden.

NIEUW dit jaar: Mycelium en pre-mixed kweekemmers van Coflab, de Mechelse oesterzwamkwekerij

Alle zaden en grond zijn van biologische teelt / geschikt voor de biologische landbouw. We kozen een variatie van rassen op basis van smaak, opbrengst en resistentie tegen ziektes. Een groot deel van onze plantjes zijn geschikt om in volle grond en dus zonder serre te planten.

Praktisch:

Geef achter de gewenste groenten en/of kruiden het aantal in en klik op de zwarte knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je ziet ze dan verschijnen in je winkelkar. Als je alles hebt toegevoegd, klik je op ‘Afrekenen’.

Geef je facturatie gegevens in en kies als afhaalpunt Werfheide 2 in Muizen, bij Coflab dus.

Betaal je bestelling meteen online met bankkaart of Visa. Aan de online shop is een beperkte kost verbonden, daarom rekenen we een kleine forfaitaire kost van €0,30 door bij elke bestelling bij het kiezen van het afhaaladres.

Je ontvangt van ons bericht wanneer je bestelling klaarstaat in je afhaalpunt.

Ondervind je problemen met het bestellen of betalen, stuur ons dan een mailtje op shop@citamine.be en dan proberen we jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Bijzondere tomatensoorten

Biologisch plantgoed

Tuinkruiden (pot 15 cm)

Coflab, de Mechelse Oesterzwamkwekerij