Groepsaankoop plantgoed

voor inwoners van groot Mechelen

februari / maart 2023

Bestel hier NU je plantgoed!

Hier zijn we weer! Net op tijd om die moestuinkriebels wakker te maken! In deze eerste bestelronde van dit jaar kan je groenten en kruiden bestellen die je vanaf midden maart al kan planten.

NIEUW dit jaar: Mycelium en pre-mixed kweekemmers van Coflab, de Mechelse oesterzwamkwekerij

Praktisch:

Geef achter de gewenste groenten en/of kruiden het aantal in en klik op de zwarte knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je ziet ze dan verschijnen in je winkelkar. Als je alles hebt toegevoegd, klik je op ‘Afrekenen’.

Geef je facturatie gegevens in en kies in het overzicht verplicht je favoriete afhaalpunt in het Mechelse. Niet vergeten! Producten van Coflab kunnen enkel afgehaald worden op het afhaalpunt Werfheide 2 in Muizen, bij Coflab zelf dus.

Betaal je bestelling meteen online met bankkaart of Visa. Aan de online shop is een beperkte kost verbonden, daarom rekenen we een kleine forfaitaire kost van €0,30 door bij elke bestelling bij het kiezen van het afhaaladres.

Je ontvangt van ons bericht wanneer je bestelling beschikbaar is in je afhaalpunt, verwachtte datum is het weekend van 17 – 19 maart 2022.

Ondervind je problemen met het bestellen of betalen, stuur ons dan een mailtje op shop@citamine.be en dan proberen we jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Helaas, deze bestelronde is afgelopen.

Bestel vanaf 12 april onze zelfgekweekte tomatenplantjes, bijkomend biologisch plantgoed en tuinkruiden via deze website.

Biologisch plantgoed

Tuinkruiden (pot 15 cm)

Coflab, de Mechelse Oesterzwamkwekerij